Bingo aanbieders
Alle bingo aanbieders
Bezoek deze Bingoroom
888ladies is door ons beoordeeld met een 7.5 uit 10
Software / grafisch 6
Start Bonus 10
Loyaliteits bonus 8
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 6

888ladies review

300.00% Bonus Ontvang een matchbonus van maximaal £ 40.00
bij 888ladies!
Kijk snel!
888ladies is in totaal beoordeeld met een 7.5 uit 10
Software / grafisch 6
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus 10
Loyaliteits bonus 8
Toernooien
Aantal spelers
Support 7
Veiligheid 8
Storten & uitbetaling 6
In totaal reviews.
888ladies logo

888ladies

  • Vestigingsland: Gilbatar
  • Licentie: Verenigd Koninkrijk
  • Bestaat sinds: 1997
  • Telefoonnummer: 0800 901 2509
  • Email adres: support@888ladies.com
Ook spelen bij 888ladies? Ga nu naar 888ladies

Onze beoordeling over 888ladies

888ladies heeft verschillende soorten online bingo. Er kan bijvoorbeeld met 90 ballen of 75 ballen worden gespeeld. Daarnaast kan er met een heel team bingo worden gespeeld. 888Ladies is gevestigd in Gibraltar en het is opgericht in 1997. Doordat 888ladies in Gilbatar is gevestigd, heeft het een licentie van het verenigd koninkrijk gekregen. Contact met 888ladies is erg simpel, 888ladies is 24 uur per dag per telefoon te bereiken via 0800 901 2509. Daarnaast is het mogelijk om een mail te sturen naar support@888ladies.com. Dit zijn ook de twee manieren om support te bereiken.

Uiterlijk

De 888ladies bingo is speciaal voor vrouwen, daarom heeft de site roze accenten gekregen. Daarnaast is de site redelijk overzichtelijk. Maar op sommige pagina's lijkt het af en toe een beetje rommelig. Een voordeel is dat de site geen pop-ups heeft die de klant storen tijdens het spelen van bingo.

Uitbetalingsmogelijkheden

De uitbetalingsmogelijkheden zijn erg simpel. Hiervoor kunnen dezelfde methodes worden gebruikt als voor de betalingsmogelijkheden. Wanneer de klant naar het eigen account gaat kan hij onder 'banking' de knop Request Withdrawal vinden. Door hier op te klikken wordt de uitbetaling in gang gezet.

Jackpots

Een speciaal bingospel is die van de progressive jackpots. Hierbij moeten spelers een champagnepatroon vol hebbenom de speciale jackpot te winnen. De jackpot aan het begin van het spel staat niet vast. Dit verschilt namelijk per spel. De jackpot wordt telkens weer hoger totdat deze wordt gewonnen. Wanneer de jackpot is gewonnen begint de nieuwe jackpot vanaf £500 bij een 75-ballenspel.

Bonussen

Wanneer je je voor het eerst inschrijft bij 888ladies krijg je een welkomstbonus van 200%. Deze kan maximaal oplopen tot een bedrag van £205. Daarnaast kan een nieuwe speler zich zonder ook maar geld in te leggen al meespelen. Dit kan omdat elke nieuwe speler een beginbedrag van £10 krijgt.

Loyalty systeem

Vaak worden de gepromote bingo spellen uitbetaald in loyaliteitspunten. Deze zijn dus alleen te winnen wanneer er een spel gewonnen wordt. De loyaliteitspunten kunnen worden gebruikt voor speciale spellen of kunnen worden omgezet in geld.

Betaalopties

888ladies heeft een ruime keuze aan betaalopties. Onder deze opties vallen MasterCard, Visa, Maestro, Visa Debit, Laser en Switch. Daarnaast maakt 888ladies ook gebruik van verschillende soorten e-wallets zoals Neteller en Skrill. De e-wallet is wel de veiligste manier om geld op het account te zetten, maar het is niet de snelste manier om dit te doen. De snelste manier is namelijk door middel van een credit of debit card. Er geldt een minimum van £5 per opwaardering.

Gemeenschap

De gemeenschap van 888ladies is erg hecht. Er zijn zelfs verschillende chatrooms waarin je met andere bingospelers kan chatten. Daarnaast zijn er er een blog waar iedereen de gemeenschap van 888ladies beter kan leren kennen

Uitbetalingsmogelijkheden
Bankoverschrijving
Support via
Email
Live chat
Stortingsmogelijkheden
NETeller
MasterCard
Visa
Paysafecard
Skrill
Bankoverschrijving
> Geef uw mening over deze bingoroom Wat andere 888ladies spelers ervan vinden...
Bezoek de website van 888ladies En ontvang de 300.00% bonus Speel nu en ontvang de bonus!