Bingo aanbieders
Alle bingo aanbieders
Bezoek deze Bingoroom
Bingolot is door ons beoordeeld met een 4.3 uit 10
Software / grafisch 8
Start Bonus 0
Loyaliteits bonus 0
Support 9
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 0

bingolot review

0.00% Bonus Ontvang een matchbonus van maximaal € 0.00
bij bingolot!
Kijk snel!
  • Laagdrempelig
  • Geen bonus
  • Momenteel niet beschikbaar in Nederland
Bingolot is in totaal beoordeeld met een 4.3333333333333 uit 10
Software / grafisch 8
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus 0
Loyaliteits bonus 0
Toernooien
Aantal spelers
Support 9
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 0
In totaal reviews.
Bingolot logo

Bingolot

  • Vestigingsland:
  • Licentie:
  • Bestaat sinds:
  • Telefoonnummer:
  • Email adres:
Ook spelen bij Bingolot? Ga nu naar Bingolot

Onze beoordeling over Bingolot

Als je graag bingo speelt en niet echt behoefte hebt aan andere casino spellen en drukke animaties of reclames, dan ben je aan het juiste adres bij bingolot.com. Dit is een website die eenvoudig te begrijpen is en waarvoor je niet eerst uren hoeft te zoeken voordat je eindelijk een bingo spel gevonden hebt wat erg veel tijd kan schelen. Er wordt veel uitleg gegeven over het spel, en als je er nog niet uit komt kun je altijd een mede speler om hulp vragen via de live chat.

Uiterlijk van het bingo portaal

Wanneer je op de website komt, zul je meteen een scherm zien waarop je je kunt aanmelden. Links onderin vind je nog een aantal knoppen die een venstertje openen wanneer je er op klikt. Dit zijn drie knoppen, een knop lijd naar de verschillende kamers, een knop geeft een scherm met informatie en uitleg weer en met de derde knop kun je de instellingen van het bingo spel aanpassen. Bij Bingolot gaat het vooral om eenvoud en speel gemak. De eenvoud van het spel is goed te zien aan het feit dat de hele opbouw van de website volledig is afgestemd op de beste bingo ervaring, zonder de speler af te leiden met andere spellen, reclames of drukke plaatjes.

Overzichtelijk en hoog gebruiksgemak

Je kunt ervoor kiezen om gratis te spelen of om bingo kaarten te kopen. De prijs van een bingokaart verschilt sterk per kamer, zo heb je een aantal gratis kamers waarin je ook als gast mee kunt doen met een spel je kunt dan een gratis kaart kopen. Als je ervoor kiest om mee te doen met een gratis spel heb je nog steeds de kans om iets te winnen, de bedragen zijn alleen niet zo hoog als de prijzen die je in de betaalde kamers kunt winnen. Het speel scherm is erg overzichtelijk en alles wordt duidelijk aangegeven zodat er geen verwarring kan ontstaan. De site is Engelstalig maar er spelen voornamelijk veel Nederlands sprekende mensen die je altijd via de live chat om hulp kunt vragen.

Gratis en betaalde bingo

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je een kamer kiezen uit veel verschillende klassen. Zo zijn er gratis kamers en kamers waar je voor een bingokaart moet betalen. Er zijn vier soorten kaarten, een kaart van €0,05, een kaart van €0,10, een kaart van €0,25 en een kaart van €0,50. je kunt ervoor kiezen om een bingokaart te kopen, maar je kunt ook je win kansen verhogen door meer kaarten aan te schaffen. Je kunt in de meeste kamers tot wel tien bingokaarten kopen per spelronde.

Mooie bonussen

Omdat het hele concept van Bingolot draait om eenvoud en een goede speelervaring, worden er dus geen welkomstbonus of andere bonussen gehanteerd. Dit kan voor sommige mensen een minpunt zijn maar als je op zoek bent naar een bingo site zonder poespas dan zul je erg tevreden zijn met Bingolot. Er worden vaak bonus rondes gehouden in de betaalde bingo kamers, deze houden in dat de Jackpot verdriedubbeld wordt en ook de patroon winst wordt dan verhoogd. Kortom: voor mooie bonussen zit je hier wel goed!

Jackpot

De Jackpot verschilt per kamer, voor de gratis kamers liggen deze meestal rond de €0,35 cent en voor de betaalde kamers zijn deze een heel stuk hoger tot wel €25,-. De Jackpot wordt bepaald door hoeveel spelers een bingokaart kopen. Naast de bingo jackpot kun je ook een bedrag winnen wanneer je een bepaald patroon op je bingokaart heb afgestreept. Je kunt op Bingolot heel gemakkelijk het geld dat je hebt verdiend laten uitbetalen. Dit kan al vanaf een balans van €50,-, Tevens is het niet nodig om een bepaald bedrag op je balans te laten staan, dit is vaak wel nodig bij andere bingo aanbieders die dan je aanvraag voor uitbetaling niet zullen accepteren als er geen geld meer op je balans staat.

FAQ & klantenservice

Het informatie scherm beschikt over een FAQ pagina, er is alleen nergens een email adres of een telefoon nummer te vinden waarop je iemand van de website zou kunnen bereiken. Je kunt wel contact opnemen door middel van het invullen van een feedback formulier, deze dient wel in het Engels ingevuld te worden. Als je er dan nog niet uit komt, kun je altijd een andere speler een vraag stellen, er spelen namelijk veel Nederlanders die je graag een handje willen helpen.

Overige informatie

Uitbetalingen gaan via het IBAN nummer.
De opwaardeermogelijkheden van Bingolot zijn:
– Paysafecard
– Sofort banking
– iDeal
– Instant transfer
– Giropay
– EPS
– Je kunt ook via een telefoon gesprek je balans opwaarderen, dit is €1,30 per minuut.

Uitbetalingsmogelijkheden
Bankoverschrijving
Support via
Email
Live chat
Stortingsmogelijkheden
NETeller
MasterCard
Visa
Paysafecard
Skrill
Bankoverschrijving
> Geef uw mening over deze bingoroom Wat andere Bingolot spelers ervan vinden...
Bezoek de website van Bingolot En ontvang de 0.00% bonus Speel nu en ontvang de bonus!