Bingo aanbieders
Alle bingo aanbieders
Bezoek deze Bingoroom
Unibet bingo is door ons beoordeeld met een 8.5 uit 10
Software / grafisch 8
Start Bonus 7
Loyaliteits bonus 9
Support 9
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 9

unibet bingo review

100.00% Bonus Ontvang een matchbonus van maximaal € 25.00
bij unibet bingo!
Kijk snel!
Unibet bingo is in totaal beoordeeld met een 8.5 uit 10
Software / grafisch 8
Rake
Spelvarianten aanbod
Start Bonus 7
Loyaliteits bonus 9
Toernooien
Aantal spelers
Support 9
Veiligheid 9
Storten & uitbetaling 9
In totaal reviews.
Unibet bingo logo

Unibet bingo

  • Vestigingsland:
  • Licentie:
  • Bestaat sinds:
  • Telefoonnummer:
  • Email adres:
Ook spelen bij Unibet bingo? Ga nu naar Unibet bingo

Onze beoordeling over Unibet bingo

Unibet heeft al veel ervaring in de bingowereld. Daarnaast hebben ze verschillende varianten van het bingospel, namelijk de 75 ballen, 80 ballen en 90 ballen variant. Alles wordt bij Unibet op sport gebaseerd en dit is dan ook overal terug te vinden. Daarnaast is Unibet erg sterk met zijn internationale business. De bingo is in veel verschillende landen te spelen. Unibet is officieel gevestigd in Malta maar heeft licenties in Frankrijk, Denemarken, België, Duitsland, Italië, Australië, Ierland, Roemenië, Estland en het Verenigd Koninkrijk.

Unibet is opgericht in 1997 en heeft sinds dien meer dan 1000 werknemers gekregen. U kunt Unibet het beste bereiken via een live chat met een van de medewerkers. De andere opties om Unibet te breiken is door een mail te sturen naar: info@unibetsupport.eu of door te bellen naar het nummer +44 203 725 3779. Op deze manier kunt u Unibet ook contacteren voor support.

Uiterlijk

Unibet heeft een overzichtelijke en professionele website. Alles is goed vindbaar en het is dus erg gebruiksvriendelijk. Unibet heeft gekozen voor een website met veel groene accenten. Ook de visuals die te zien zijn, zijn vaak voorzien van een groene waas. De groene kleur komt overeen met het logo en dit maakt het zeer herkenbaar voor de bezoeker.

Beveiliging

Unibet heeft meerdere tips op de website staan die kunnen helpen om de persoonsgegevens te kunnen beschermen. Er wordt geadviseerd om nooit persoonlijke gegevens te delen met anderen. Deze kunnen dan eventueel toegang krijgen tot uw rekening en hier misbruik van maken. Daarnaast wordt er gewaarschuwd voor e-mails van fraudeurs waar virussen in zitten. Hierbij wordt vermeld om deze emails altijd te verwijderen en geen links hierin te openen. Unibet vraagt zelf nooit om bankgegevens dus als dit in de mail vermeld staat, is het zeker dat het een fraudemail is.

Uitbetalingsmogelijkheden

Bij Unibet is het altijd mogelijk om geld uit te laten betalen naar een bankrekening, een VISA-kaart die bekend is bij Unibet of een E-wallet-account. Unibet zelf rekent nooit opnamekosten over de opgenomen bedragen. Wel is het mogelijk dat de bank, die de rekening bezig waar het geld op komt te staan, hier enkele kosten voor berekent. Dit is altijd op te vragen bij de bank zelf.
De tijd waarop het bedrag ook werkelijk wordt uitbetaald verschilt per uitbetalingsmogelijkheid. Dit kan variëren van 12 uur tot 5 werkdagen.

Toernooien en bonussen

Unibet heeft wekelijkse acties waarbij je een flinke bonus kan verdienen. Dit kan onder andere door een vriend uit te nodigen om ook bij Unibet te gaan spelen. Daarnaast zijn er tijdens de toernooien veel bonussen te verdienen. Deze toernooien worden van tijd tot tijd gehouden en een groot bekend toernooi van Unibet is de Unibet Open.

Jackpotten

De huidige jackpot wordt altijd bovenaan de bingo pagina van Unibet weergeven zodat iedereen snel op de hoogte kan zijn van de hoofdprijs op dat specifieke moment. De jackpot kan al snel oplopen flinke bedragen van duizenden euro's.

Inzetten

Om mee te kunnen doen aan een bingospel moeten er bingokaarten worden gekocht. Per soort bingospel verschilt het hoe veel bingokaarten ingezet kunnen worden, hoe meer kaarten hoe meer kans om iets te winnen. De kosten voor een bingokaart met 75 ballen is €0,10 per kaart. Bij een spel met 75 ballen variant is de prijs van één bingokaart maarliefst €0,20. Als laatste is er ook nog een kaart voor het spel met 90 ballen, deze is te koop voor €0,50 per kaart.

Stortingsmogelijkheden

Unibet biedt verschillende mogelijkheden om geld op je account te storten. Dit kan onder andere via je bankrekening, een prepaidkaart en door gebruik te maken van een online overschrijvingsdienst. Per betalingsmogelijkheid zitten kosten verbonden en via je eigen account kan je bekijken wat deze precies zijn.

Loyaliteitsprogramma

Als bingospeler bij Unibet doe je automatisch mee aan het loyaliteitsprogramma. De verdiende punten worden vanzelf op het account bijgeschreven. Het enige wat u moet doen is het spelen van online bingo. U kunt checken hoeveel punten er zijn gespaard door de loyaliteitsmeter te bekijken die te vinden is op de 'Mijn Bingo' pagina. Er is een meter die de punten weergeeft, wanneer deze vol is mag er gedraaid worden aan het loyaliteitswiel waar prijzen aan verbonden zitten.

Chatrooms

Unibet biedt de bingo spelers de mogelijkheid om met elkaar te praten door middel van een van de Chatrooms. Zo komen de bingospelers in contact met elkaar en wordt het spelen van bingo nog interessanter.

Andere spellen van Unibet

Unibet heeft naast bingo nog veel andere spellen beschikbaar. Hieronder vallen onder andere een casino met al de bijbehorende spellen zoals roulette. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om poker te spelen en u kunt op een ruime hoeveelheid sport toernooien en wedstrijden wedden. Verder zijn er nog veel overige spellen beschikbaar om te spelen.

Uitbetalingsmogelijkheden
Bankoverschrijving
Support via
Email
Live chat
Stortingsmogelijkheden
NETeller
MasterCard
Visa
Paysafecard
Skrill
Bankoverschrijving
> Geef uw mening over deze bingoroom Wat andere Unibet bingo spelers ervan vinden...
Bezoek de website van Unibet bingo En ontvang de 100.00% bonus Speel nu en ontvang de bonus!